EN RU

Yritys

Ulkoiluaitta Oy Meredin

g_building

Ulkoiluaitta Oy Meredin on perustettu vuonna 1952. Alussa valikoimiin kuuluivat myös urheilu - ja metsästysvälineet mutta vuosikymmenten kuluessa on keskitytty harrastuksista jaloimpaan - veneilyyn. Tämän päivän Meredin on saavuttanut vankan jalansijan veneilytarvikkeiden maahantuojana ja jälleenmyyjänä, jolle laaja tuotevalikoima on kunnia-asia eikä siitä tingitä edelleenkään.

Tuotevalikoima -yli 22.000 venetarviketta- tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet veneilijälle  "kaikki saman katon alta" -periaatteella. Samalla se kertoo halusta palvella kokonaisvaltaisesti. Laaja valikoima, kanta-asiakkuus sekä henkilöstön asiantuntemus yhdessä takaavat asiakkaillemme kattavan kokonaisuuden.

Marina Pargas – Paraisten Marina

sijaitsee Iso Tervon saaren pohjoiskärjessä (60°16,13 N ja 22°18,40 E) keskellä saariston sydäntä Paraisten kaupungin infrastruktuurin äärellä. Marina Pargas tarjoaa oivallisen tukikohdan kaikille Saaristomerellä liikkuville veneilijöille telakointi -ja huoltopalveluineen. Talvisäilytystä ajatellen uusi marina tarjoaa kokonaan uudenlaisen palvelukonseptin sekä pääkaupunkiseudun että Varsinais-Suomen alueen veneille.


 

Sinulle ja vieraillesi elämyksiä kauneimmassa saaristossa

 

Ellinore on Suomen edustavimpia tilauskäytössä olevia huvijahteja. Vene on tyypiltään Princess  56 eli 17,2 metrinen luksusjahti varustettuna kahdella 600 hv moottorilla marssinopeuden yltäessä 25 solmuun. Alus soveltuu erinomaisesti sekä yksityiskäyttöön että ryhmille 12 henkeen asti.

 

 

g_wheel